Menu



April 24, 2012

APRIL GIVEAWAY | TOM TAILOR T-SHIRT

DSC_2880

First of all, I shall start by apologizing to my foreing readers because this post will be written in Romanian and it adresses my Romanian public. But don't worry, I have something cool for you in a few weeks !
----------------------------------------------------------------------------
                 

 Așadar, cu scuzele de rigoare, să începem ! Acesta este primul meu concurs exclusiv pentru  cititoarele din România ale blogului și sper că feedback-ul să fie pe măsura așteptărilor mele. Weekendul trecut, dragele de Alina și Diana a.k.a the fabulous muses m-au invitat să organizez acest concurs pentru a anticipa deschiderea magazinului Tom Tailor în Cluj-Napoca, sâmbătă, 28 aprilie !    

Compania germană Tom Tailor a fost creată în anul 1962, iar sloganul principal al companiei este "We dress people". Hainele Tom Tailor subliniază individualitatea şi originalitatea. „Moda nu trebuie să fie un dictator, ea trebuie să inspire libertate” –iată filosofia companiei. Rămânând fidelă stilului clasic, compania produce haine pentru barbati si femei, care ideal se potrivesc atât pentru birou cât şi pentru o cina eleganta, graţie bogăţiei de culori si mixului de texturi. Diversitatea largă a colecţiilor Tom Tailor va impresiona chiar şi cele mai rafinate domnişoare.
 Tânăr în suflet, pozitiv, fără griji şi sincer - acesta este Tom Tailor.

În ultimele patru decenii, Compania de Hamburg a crescut transformându-se în corporaţie internaţională. Oamenii din întreaga lume poartă şi preţuiesc moda Tom Tailor. Astăzi colecţiile Tom Tailor se vând în 35 de ţări si au ajuns si la Cluj-Napoca.

 
 Pentru a marca acest eveniment, o cititoare norocoasă și inventivă va câștiga tricoul Tom Tailor din poza de mai jos , numai bun de color-blocking !
 
DSC_2876

 Ca să intrați în acest concurs va trebui să respectați următorii pași foarte simpli:


 Dați un like paginii La Jolie Julie pe Facebook :  click AICI
 
 Lăsați un comment cu un SLOGAN PENTRU TOM TAILOR la poza de pe pagina facebook a blogului în care am anunțat concursul. ( citiți datele despre TT de mai sus, poate vă inspiră  )
 
 Dați attend  la DESCHIDEREA TOM TAILOR în Cluj-Napoca: 

 CÂȘTIGĂTOAREA O VOI ANUNȚA VINERI, 27 APRILIE ! 
SUCCES & HAVE FUN !
Yours truly, Julls ♥

1 comment:

  1. Love your blog , follow you :)
    I invited to known mine and follow ,
    Kiss :)


    http://www.lafinestradelnord.blogspot.com.es/

    ReplyDelete

You can write me in : română / english / français / español ! ♥