Menu



March 29, 2013

MARCH OUTFIT | 29.03.2013

DSC_1100

GREY ON GREY ON GREY ON GREY
DSC_1107

 RO: N-am mai purtat parka asta de prin 2009 și nici nu am înțeles de ce am păstrat-o în dulap atâta timp. Se pare că, după ani și ani, am scos-o de la naftalină într-o zi în care aveam chiar foarte multe de făcut și trebuia să mă simt comod. Dar pentru că nu mă simt comod când sunt prea comod îmbrăcată (are sens ce am spus?) mi-am luat și o fustă mai scurtă și botinele cu toc. 

Cred că asta e soluția perfectă: să îți iei în partea de sus ceva foarte lejer, în care să te simți bine de tot iar în partea de jos să îndrznești puțin, să porți ceva mai mulat ca să creezi un fel de contrast. Sau invers! Oh, și părul meu în flăcări - nu-l băgați în seamă, am încercat să mi-l fac și eu ca a emisiune dar...I've failed. Better luck next time xx

DSC_1059
DSC_0009

EN: This parka hasn't seen the light of day since 2009. But luckly, I wanted something reaaally confortable to get me through the day so I gave her another shot last week. I felt a bit back in highschool but then I didn't use to wear skirts or even a tiny bit of heels - sporty, black & rockish, that was my thing. Oh, how times flies...

DSC_1089

PS: Am o explicație pentru poza asta! În timp ce Cătă îmi făcea pozele, Andra ne aștepta să mergem la cursuri. Și pentru că eu deja nu mai știam cum să pozez, a venit Andra cu ideea! :))) 

Ph: Catalina Ciolan
Yours truly, Julls ♥
Follow on Bloglovin 
Follow Me on Pinterest

8 comments:

  1. Trebuia sa o lasi sa o vedem si noi!:P

    ReplyDelete
  2. Mie imi place cum ti-a iesit parul:*

    ReplyDelete
  3. Nice parka! Si eu am gasit una mai veche prin dulapul surorii mele!

    ReplyDelete
  4. Hello!! I like your blog and your fashion style! if you want, we can follow each other. I'm waiting for you in my blog!
    kisses :D

    ReplyDelete
  5. Parka este foarte tare și îmi place cum se potrivește cu puloverul supradimensionat.

    ReplyDelete
  6. Cat de frumoase sunt botinutele tale. Imi plac foarte mult.

    Pup

    shoeper-women.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Imi place cum iti sta parul si foarte bine ai facut ca ai scos parka de la naftalina, e frumoasa :)

    ReplyDelete

You can write me in : română / english / français / español ! ♥