Menu



June 26, 2013

JUNE EVENTS | DIGITAL DIVAS CONFERENCE + GALA

IMG_8964

NA-NA-NA-NA
DIVA IS THE FEMALE VERSION OF A HUSTLA

img_6578

Above: Me, Doriana, Julie & Deea (The Lovely Darlings), my dear, dear Elevina & Sandra (The Hearabouts) and Cristina. 

Gata, mi-am făcut "intrarea în societate"! :)) Încă de când mi-am deschis blogul și am început să interacționez cu muuulte alte bloggerițe din Ro am știut că va veni momentul când va trebui să petrec 10 ore în tren ca să merg în capitală să le cunosc (bine, eu îmi imaginam atunci ceva mai fancy, in avion, limuzină ceva, dar na...bugetul de student la putere!.) 

Noroc cu evenimentul de care vă ziceam în postarea anterioară, Digital Divas! M-am tot codit, să merg să nu merg, aveam examen joi și deja îmi luasem abonament la Electric Castle dar har Domnului (și mulțumiri Oanei) că m-am hotărât într-un final să merg. Iar cum majoritatea deciziilor luate spontan și asta s-a dovedit a fi una bună pentru că m-am simțit super-extra-mega-fain la București, le-am cunoscut în sfârșit pe fete, am ascultat niște oameni foarte tari care m-au inspirat pe loc și am gustat și eu din "high life-ul" din capitală. 
Aș putea să vă vorbesc în 5 postări despre eveniment - asta dacă nu aș mai avea un examen de luat și dacă nu s-ar fi povestit așa frumos totul pe Wide Magazine. Vă las în schimb cu câteva poze clasice, la panoul promoțional și vă rog să-mi scuzați fața de obosită: 10 ore pe tren + o noapte în Gaia și-au cam spus cuvântul...

Hello dear readers! There is one thing that I forgot to mention in my previous post: that I was actually going to the Digital Divas event. It was a very spontanous decision - one that I won't ever regret. I finally got the chance to meet all my fellow bloggers and to catch up with them in real life, I listened to some of my favourite people in Ro who inspire me enormously and I got a glimpse of Bucharest, which is always a lovely thing to do. I will stop talking because otherwise, I will make you read a novel on this subject but I will leave you with some pics from the event :) Please do excuse my face, 10 hours spent traveling and one white night partying couldn't go undercover. 

img_6346
IMG_3604
IMG_8961
IMG_8976
img_6636

Cât despre speakeri..ce să vă spun?! Oana Pellea mi-a făcut pielea de găină din 5 în 5 minute și nu exagerez; Yvan Rodic m-a fascinat din prima secundă când a început să-și prezinte drumul ca Face Hunter; Cătălin Oprițescu m-a surprins cu personalitatea sa foarte plăcută și umilă și l-am ascultat cu zâmbetul pe buze iar Cristian Lupșa, chiar dacă nu e prima oară când îl ascult, m-a făcut să am mai multă încredere în ceea ce vreau să fac și să nu-mi fie teamă să îmi asum riscuri. Una peste alta, eu zic că am învățat multe de la oamenii ăștia (și nu numai!) și m-aș întoarce oricând ca să-i mai văd - ascult :)

img_6460 img_6656

img_6617 img_6892

img_6958

Yours truly, Julls ♥
Follow on Bloglovin 
Follow Me on Pinterest

15 comments:

  1. Nici eu nu regret deloc cele muuuulte ore petrecute in tren. Si pe langa ocazia de a interactiona cu lumea modei de la Capitala, mai important a fost oportunitatea de a asculta niste oameni deosebiti vorbindu-ti deschis despre povestea succesului lor. Cuvintele lor imi vor rasuna mult timp de acum incolo in memorie.

    ReplyDelete
  2. Sunt sigură că am ratat un eveniment pe cinste, însă mă bucur să vă văd pe toate într-un astfel de context. Sunteți foarte frumoase.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumim! Lasă, la anul ne adunăm toate! :*

      Delete
  3. N-am apucat sa iti zic ca mi-a placut la nebunie rochia! :D

    ReplyDelete
  4. A fost grozav sa te cunosc, ma bucur ca am trimis pozele in timp util, am cam lenevit in weekendul de dupa! Abia azi o sa reusesc sa public si eu un articol despre eveniment! Better late than never!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaaa și eu m-am super bucurat că te-am văzut!!! :*:* Lasă că meriți și să te relaxezi, nu doar să muncești într-una. Te pup și de abia aștept să ne mai întâlnim xx

      Delete
  5. A fost o placere sa te cunosc! Sper sa ne mai vedem si cu alta ocazie!
    Kisses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și pentru mine a fost o plăcere! Ne vom mai vedea sigur și sper că nu așa scurt :**

      Delete
  6. Multumesc de comentariu! Si mie mi-a placut la Digital Divas (desi si eu am fost extrem de obosita in ziua respectiva), sper sa reusesc sa ajung si anul viitor si poate ca ne vom si cunoaste atunci :D :*

    ReplyDelete
  7. Fata frumoasa, ma bucur ca te-am cunoscut! Esti adorabila! Sper ca data viitoare sa putem petrece mai mult timp impreuna. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și eu mă bucuuuuuuuuuuuur!! Promit să vin data viitoare în capitală și să stau mult mai mult :*

      Delete
  8. Ma bucur mult ca te-am cunoscut, sper sa ne mai vedem si cu alte ocazii >:D<

    ReplyDelete

You can write me in : română / english / français / español ! ♥