Menu



June 27, 2013

JUNE OUTFIT | NIGHTGOWN GOING OUT

DSC_0213

MISBEHAVE!

DSC_0223



Timon și Pumbaaaa - să nu-ți peseeeee! Hai că știu că ați citit cu melodia în cap - cel puțin compatrioții mei din generația '93. În orice caz, ideea e simplă: mi-am cumpărat acum un an cămașa asta de noapte dintr-un SH cu 2 lei în ideea că o voi purta...noaptea. Dar pentru că evident m-am schimbat în ultimele luni cât alții într-un an (probabil nu cea mai bună referință la Făt Frumos din Lacrimă, dar mi-a venit pe moment!), am ajuns să port cămașa asta ziua. La mall. În Auchan. Și cu ce m-am ales? Doar cu o mulțime curioasă de oameni care mă studiau să vadă dacă am sau nu pantaloni pe mine. Logic că aveam.

Reacția asta mi-a adus o dilemă existențială: de ce oamenii nu consideră acceptabil să porți o cămașă mai lungă fără nimic pe dedesubt dar e complet ok să poți o fusta uber-mini sau o pereche de pantaloni scurți care par mai mult boxeri? Voi vegeta mai mult asupra problemei ca să aflu răspunsul...
 Dacă nu mă întorc în 24 de ore cu el, chemați poliția. 

Grocery shopping should be fun, right? And if my idea of fun means wearing a nightgown as a dress and spending 10 minutes deciding what yogurt to buy, I should totally go for it, right? 
Ok, that is just me having a conversation with the voice inside my head - which is trying to convince me that it is fine to wear a night piece during the day, at the mall, with more than 100+ people staring and thinking "Dayumm, that gurl has no pants on!". Let them talk. Just do your thing. Buy that yogurt.

DSC_0218
DSC_0217
DSC_0203
DSC_0208  DSC_0211
DSC_0210
DSC_0220

Oh well, and that is just my 14-year old me being retarded.
DSC_0222



Yours truly, Julls ♥
Follow on Bloglovin 
Follow Me on Pinterest

21 comments:

  1. Oamenii din Auchan sunt cei mai dubiosi! Intodeauna! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deci ei au ceva, nu eu :)) De acum mă duc la Kaufland! Glumesc :))

      Delete
  2. M-a amuzat postarea ta! Eu nu inteleg de ce in Romania oamenii se holbeaza din orice nimic. In alte tari, poti sa porti si "poseta pe cap" (sper ca intelegi la cine fac referinta) si nu-i pasa nimanui.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indeed.. O să-mi facă bine cred semestrul în Madrid, poate pe când mă întorc devin și mai imună :))

      Delete
  3. E foarte tare camasa, si eu am patit acelasi lucru, aveam o camasa mai lunga, evident ca purtam si pantaloni scurti, dar tot se uita lumea stramb pe strada :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să știi că am mai observat chestia asta de fiecare dată când port astfel de cămăși :)) Voi face un studiu!

      Delete
  4. imi place sapca...super tare !

    ReplyDelete
  5. Mie îmi place la nebunie cum se văd combinațiile de acest gen, dar e drept că nu sunt pentru ochii românilor... sunt prea critici și se și pricep la orice.

    ReplyDelete
  6. Ma innebunesti cu sapca asta <3 si imi place ideea de camasa xxl/masculina fara nimic pe dedesubt :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha,mă bucuuur :* O să o port și mâine :))

      Delete
  7. sapca ta este dementiala!!!Si ar trebui sa nu te mai socheze nimic in materie de oameni...din pacate o fusta super scurta sau un panatlon gen chilot sun acceptate cu usurinta doar de barbatii;))) Oameni tind sa judece cam tot ce este diferit..Oricum tinuta ta este super reusita!

    ReplyDelete
  8. Awesome hat! I have a vintage wall hanging my grandfather brought back from his time in the army in India, and it totally reminds me of that as the gold stitching is really similar! Beautiful!

    Daisy Dayz

    ReplyDelete
    Replies
    1. How pretty! I don't know where this hat comes from, as I bought it from a SH store but I wish it was from India too :)

      Delete
  9. Arati fenomenal. Imi place foaaaaaarte mult ^__^

    Pupici,

    Nico

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete
  10. Lovely outfit, I love it! Imi place atat de mult sapca, este geniala!

    Pop Culture&Fashion Magic

    ReplyDelete

You can write me in : română / english / français / español ! ♥