Menu



April 19, 2013

TRAVEL | READY TO GO AGAIN

GIF photo asdfghjhgfds.gif

ON THE ROAD AGAIN  + ZORILESTORE REVIEW 

GIF:  Cătălina Mătăsaru  (mersi, Бре!) 

Mai țineți minte postarea asta când v-am spus că m-am înscris într-o campanie de la Blogawards?  Ei bine, ieri am primit pachetul :) Din cauză că au partcipat mai multe persoane decât s-a anticipat, sandalele mele mov nu mai erau pe stoc așa că mi-am ales această pereche de șlapi super-extra-mega confortabilă de la ZorileStore.

Când vine vorba de încălțăminte de plajă sau pentru bazin nu prea mă interesează prea tare...dar după ce m-am tot plimbat prin casă încălțată cu papucii ăștia, mi-am dat seama ce diferență mare este între o pereche de încălțăminte de calitate și una pe care o cumperi de la un stand de pe plajă. Brandul acestor șlapi este RIDER și ei sunt fabricați 100% din PVC, material care le oferă stabilitate și rezistență. Chiar sunt foarte confortabili, nu-ți ies din picior după ce îi porți o vreme îndelungată, plus că au pe talpă niște romburi mici, puțin reliefate, care îți oferă și un masaj în timp ce mergi. Tot ce mai îmi rămâne acum de făcut este să îmi caut un costum de baie albastru care să se asorteze cu ei :)

DSC_6690

 Pentru că v-am zis că luna asta e luna călătoriilor, mâine plec iar la drum (și îmi pun și papucii noi cu mine, claro que si ). Multumesc Blogawards & ZorileStore pentru această campanie și va salut din Tokaj, Ungaria!

Follow on Bloglovin
Follow Me on Pinterest

2 comments:

  1. Ce postare draguta :))) meriti sa fii ambasadoarea :D Bafta :*


    Kisses

    shoeper-women.blogspot.com

    ReplyDelete

You can write me in : română / english / français / español ! ♥